Vilka är vi på Entreprenad i Östersjön?

Företaget består av ett sammansvetsat gäng som är händiga och lösningsorienterade. Bolaget startade 2018 och har sedan dess levererat tjänster inom bygg och entreprenad till massvis med kunder. Det som fått oss att fortsätta är den uppskattning och tacksamhet vi får av kunden efter avslutat arbete. Från start har vi haft strävan om att alla kunder ska vara nöjda och vårt arbete ska ha tillfredsställt deras behov. Fadi Gorgis som är grundare av Entreprenad i Östersjön har alltid glimten i ögat och har lång erfarenhet inom bygg. 

Här svarar Fadi på några frågor:

Varför startade du Entreprenad i Östersjön?

Jag startade Entreprenad i Östersjön då jag ville fortsätta mitt stora intresse inom bygg i egen regi. Jag har tidigare varit anställd på stora byggbolag och kände att det nu var dags att ta steget ut ur ekorrhjulet för att skapa egna kundrelationer. Då jag är en perfektionist med högt driv visade det vara rätt val då jag sedan starten har byggt upp en stor kundstock med 100 % nöjdhet.

 

Hur många anställda är ni?

Vi är i nuläget 4 anställda men växer löpande och använder samarbetspartners vid större behov. Vårt mål är att växa i takt med att vi fortfarande kan leverera kvalité i världsklass.

 

Varför ska man välja er?

Jag brukar ofta säga att vår leverans i samband med att kunden får sin önskan uppfylld är det viktigaste för oss. Vi sätter kunden i fokus och strävar alltid efter att det ska överträffa kundens förväntningar. Vi är det familjära företaget som måste leverera kvalité då vi lever på rekommendationer från våra tidigare kunder. Kort men gott kan vi förklara det på följande sätt: Vill du slippa engagera dig och bara får arbetet gjort är vi rätt företag att anlita. Vill du anlita ett företag som verkligen håller det de lovar och är konkurrensstarka gällande pris så ska du välja oss.

Entreprenad i Östersjön

Byggföretaget med rätt kunskaper för ditt projekt. Vi jobbar i hela 08-området och utför både små som stora uppdrag.